CA
ES
611 051 261
}

dl. a dv. 10-14h i 16-20h | ds. cita prèvia

CA
ES
CA
ES

faqs

Generals

Com puc demanar cita?

Per demanar cita a IKOS FISIO·CLINIC pots fer-ho trucant per telèfon al 611 051 261 o presencialment a la nostra clínica que es troba situada al Carrer Mestral 14, Local 3 de Cambrils.

Quant duren les sessions i LES classes ?

Tant les sessions de fisioteràpia com les classes d’hipopressius tenen una durada d’una hora.

Treballeu amb assegurances mèdiques?

No treballem amb assegurances mèdiques. No obstant, alguns dels nostres pacients tenen contractades diferents clàusules de reemborsament total o parcial en la seva assegurança mèdica i, presentant la nostra factura, els retornen el total o una part del preu de la sessió o del pack de sessions.

es pot pagar amb targeta de crèdit ?

Per descomptat. Pots pagar amb targeta de crèdit qualsevol dels nostres serveis.

És fàcil trobar aparcament?

L’aparcament als voltants de la clínica és gratuït. A més, hi ha l’opció d’un pàrquing regulat, a només dos minuts a peu, situat a l’Avinguda de la Llosa.

La clínica està oberta durant el migdia ?

Només en casos excepcionals. Davant de qualsevol dubte, consulta’ns.

Packs

Què són els packs?

Els packs són un conjunt de sessions o classes que suposen un descompte considerable respecte a si es compren de manera individual. Disposem de packs de 5 i 10 sessions.

són només per a fisioteràpia ?
No. Els packs serveixen tant per les sessions de fisioteràpia com per les classes d’hipopressius.
caduquen ?

Sí, tenen caducitat. Els de 5 sessions caduquen als sis mesos i els de 10 a l’any. Davant de qualsevol dubte, consulta’ns.

es poden compartir?

A IKOS FISIO·CLINIC els packs es poden compartir amb familiars, amics, companys de feina, etc.

Fisioteràpia

Què és la fisioteràpia?

La fisioteràpia és una disciplina de salut impartida per professionals sanitaris que disposen d’una titulació universitària específica. L’objectiu és curar, prevenir i recuperar les patologies de cada persona perquè tingui un nivell adequat de salut.

REALITZEU TERAPIA MANUAL?

Sí. És una de les nostres especialitats. Aquest tractament es basa en l’ús de les mans per sentir i notar l’estat de les diferents zones a tractar i fer un millor diagnòstic del problema.

Com són les sessions de fisioteràpia?

Durant la primera visita, el nostre fisioterapeuta et realitzarà una entrevista personal (història clínica) en la qual l’hi explicaràs el teu problema. Tot seguit, et farà una exploració per tal de tenir-ne un diagnòstic i poder, d’aquesta manera, iniciar el tractament que més s’ajusti a la recuperació i millora del teu problema.

Quines patologies o lesions tracteu?

A la nostra clínica de fisioteràpia tractem multitud de lesions esportives i traumatològiques: esquinços de turmell, problemes de genoll, lesions del manegot rotador, contractures, bruxisme, pinçaments i diferents problemes d’esquena, des d’un simple dolor cervical amb cefalees, fins lumbàlgies agudes que incapaciten per realitzar les activitats diàries.

La fisioteràpia és apta per a tothom?

Rotundament, sí. En IKOS FISIO·CLINIC, valorem el teu estat abans de realitzar el tractament perquè aquest s’ajusti a la teva situació. En tot cas, no dubtarem en derivar-te a un altre professional sanitari si considerem que aconseguiràs una millor evolució.

Puc sol·licitar un informe professional?

Sí. Si el necessites, li has d’indicar al fisioterapeuta i t’ho elaborarà el més aviat possible. Els informes de fisioteràpia tenen un preu afegit. Per a més informació, consulta’ns.

Dietètica i nutrició

Què és la Dietètica i nutrició?

La dietètica i nutrició ens ajuda a mantenir una alimentació adequada per a cobrir totes les necessitats del nostre organisme, millorant la nostra salut i prevenint patologies relacionades amb una alimentació desequilibrada.

en què consisteix la primera consulta?

En la primera consulta, es realitzarà una entrevista personal (història clínica) en la qual ens explicaràs quins són els teus objectius, hàbits o els teus gustos culinaris i es farà un estudi de la teva composició corporal i 4 fotografies. Amb tota aquesta informació, t’enviarem el teu pla nutricional setmanal totalment personalitzat, incloent totes les explicacions necessàries perquè puguis dur-lo a terme.

com són les consultes de seguiment?

Les consultes de seguiment s’estableixen una vegada al mes i en elles tornarem a realitzar l’estudi de la teva composició corporal i les 4 fotografies per a poder valorar la teva evolució, així com un nou pla nutricional. A més, es resoldran tots els dubtes o obstacles que t’han pogut sorgir durant les últimes setmanes.

què és la antropometría?

La antropometría o l’estudi antropomètric és una eina que ens permet obtenir el percentatge de greix corporal, massa muscular, massa òssia i massa residual. Amb aquestes dades, podem valorar els canvis en la teva composició corporal i comprovar si les estratègies nutricionals i d’activitat física són les adequades per a l’objectiu establert. En realitzar aquest estudi, se t’explicaran totes les dades obtingudes i se’t lliurarà l’informe antropomètric.

Hipopressius

Què són els hipopressius?
Són uns exercicis realitzats en diferents postures i amb una determinada respiració que, combinats amb períodes d’apnea, milloren la musculatura abdominal i del sòl pelvià.
Les classes són individuals o grupals?

Les classes poden ser individuals o grupals. Els grups són reduïts amb un nombre màxim de 5 persones.

En què consisteixen les classes individuals?

A les classes individuals treballaràs amb el fisioterapeuta de forma personalitzada. En primer lloc, t’ensenyarem correctament la tècnica, ja que aquesta és molt important per aconseguir els resultats esperats. Una vegada aconseguida una bona tècnica, s’augmentarà la dificultat dels exercicis.

Haig de tenir alguna preparació prèvia per a realitzar les classes?
Per realitzar les classes individuals no has de tenir cap preparació. Per assistir a les classes grupals és necessari conèixer la tècnica per tal que no et facis cap lesió, per tant, s’hauran de realitzar prèviament tres classes individuals.
he de portar material?

No. En IKOS FISIO·CLINIC disposem de tot el material necessari per realitzar les classes.